fbpx

Autózz magabiztosan 1. rész

217 felhasználó

1. csomag – Az alapok könyve (E-book)

Egy E-book ami tartalmazza az elméleti tudást a közlekedési alapoktól kezdve a műszaki tudáson keresztül a biztonságos, kényelmes és magabiztos autóvezetési alapokig. Szükséged lesz rá a későbbi gyakorlásokhoz, ugyanis betölti azokat a lyukakat, amik a hivatalos oktatásból ki vannak hagyva. Ez az amire ráépítheted a vezetéstechnikai gyakorlati tudásodat és később rutinodat, amit a 2. résztől kezdődően fogsz megkapni. Minden az alapoknál kezdődik.

Egy PDF formában elkészített E-book, amit jelszóval tudsz megnyitni. El tudod olvasni számítógépen, táblagépen, okostelefonon vagy E-book olvasón.

Tanár

Admin bar avatar Smal Balázs Dániel

Amióta csak profin vezetek, sokat hallottam: “Hogyan tanulhatnék meg én is így vezetni mint te? Honnan tudtad, hogy kijön eléd az az idióta? Belőlem sose lesz jó vezető mert műszaki analfabéta vagyok. Már megint mennyit kell költenem az autómra”, stb., stb. Régóta figyelem az utakat, az autóvezetőket, a közlekedést, és mivel ez a szakmám, észrevettem, hogy milyen dolgokkal van baj, és miután százszor megmutattam másoknak újra meg újra, úgy döntötttem leírom és megmutatom. AZ ELMÚLT 6 ÉV ALATT KIDOLGOZTAM EGY OLYAN MŰKÖDŐKÉPES MÓDSZERT, AMIVEL TÉNYLEG MEGTANULNAK AZ EMBEREK VEZETNI. Ha követed a lépéseket amiket megadok, te is elérheted, hogy az autózás, a közlekedés problémamentes terület legyen az életedben és kiélvezhesd ennek minden szabadságát, kényelmét és még sok más előnyét.
6 490Ft 4 990Ft

Pin It on Pinterest

0